Så mycket nytt

Jag har inte uppdaterat sedan mars men hey, här är jag! Det är mycket som är nytt sedan jag uppdaterade här sist. Spanienresan var helt underbar. En vecka full med kärlek, bad och sol. Vi åkte till och med ubåt, jag älskade det! Det var så otroligt häftigt att få se stora rockor och fiskar ute i sin egen natur, och inte i ett stort akvarium någonstans. Kan lägga upp lite bilder därifrån någon annan gång. Vad är mer nytt? Jo, vi ska flytta! Det har varit klart länge men inte vart vi skulle flytta. Vi kommer bara flytta drygt 10 mil härifrån så det känns jätteskönt. Det känns lite extra kul då hans nya klubb vill satsa på oss båda. "Två nyförvärv i ett" som de sa. De ville nämligen att jag hjälper till på klubbens hemsida och där kommer jag få göra något jag aldrig någonsin gjort förut. Nämligen arbeta med webb-tv. Det innebär att jag helt plöstligt ska stå framför kameran och intervjua spelare m.m. Så otroligt roligt! Jag är van att skriva från Div1hockey så med det här får även jag chansen att utvecklas och det var lite för bra för att säga nej till.
 
Vi flyttar från Oskarshamn nästa helg och vi kommer tillbringa sommaren hos våra familjer i Örebro och Skellefteå. Kan ni fatta? Två månader med våra familjer. Jag vill bara gråta av lycka! 
 
Bjuder på lite bilder från våran dag idag. Sol, blå himmel, färska jordgubbar, mitt livs kärlek, min bästa vän och systemkameran. Svårt att klaga.
 
 
 
 
 
 
 ? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR