Att planera bröllop

Alltså att planera bröllop är nog det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Jag hade en klar bild av vad jag ville ha förut. Då ville jag ha som på en herrgård/slott där man är över en helg och där gästerna kan övernatta. Och jag kan säga såhär, att nu när man börjat planera, kolla runt och få tips så är det inte alls sådär maffigt jag vill ha bröllopet. Jag har blivit helt beroende av Pinterest den senaste veckan och guud vad man får idéer där! Finns så himla mycket roligt och fint man kan göra om man istället väljer att göra det själv. Idéer för hur lokalen ska se ut visst, men guud vad svårt det är med brudklänningar och ringar! Ska klänningen vara stor eller mer en kroppsformad? Ska den ha spets eller annat material? Ska ringen vara stor, mittemellan eller liten? Hur många stenar? Vad ska O ha för någon? Finns SÅ mycket att välja på!
 
 
? Cajsa

vare därför jag tyckte att jag kände igen dig men inte kunde placera dig!? ^^ haha va kul! :P

? Petra

sv ja håller md dig hoppas du får en härlig dag :)

? Petra

sv tack så mycket.
har du några planer för resten av dagen?

Casino! :)

Så kul med bröllop :D

åh, bara älskar bröllop. Såå fint :) kram

Vad roligt :)
Btw: Jag har skrivit ett inlägg om mobbing på min blogg och jag skulle bli väldigt glad om just DU ville läsa det. Att vara mobbad är bland det värsta som har hänt mig och jag ville dela med mig av några händelser från den tiden jag var mobbad. Inlägget finns här:
http://mirramarika.blogg.se/2014/august/att-vara-mobbad-2.html#comment

? Anonym

Haha ok. ^^ jo gissar på att mitt liv är lite annorlunda med. :P är just nu sjukskriven och går behandling för att bli frisk från anorexi men annars jobbar jag nu på heltid med musik. Är musiklärare. Har också flyttat. Bor nu mer i Södertälje men är mestadels av min tid i Sthlm så bor mer där. Råkat bara ha min säng i Södertälje. ;-) hehe...

? Anna

Kan tänka mig att det är en riktig djungel det där. Ni kommer säkert hitta rätt tillslut och sedan ha ett fantastiskt bröllop! :)

Svar: Nej, den är nog inte för alla. Jag gillar den just för att den även ser ut som lite utav en bandeau, och det gör inte så mycket ifall den skulle kika fram bakom linnet/tröjan man har på sig :)

Den där skylten, så snygg! :D

SV: Ja det var hur kul som helst! :D
? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR